Om EsbjergLive

EsbjergLive er din guide til fritidslivet i Esbjerg Kommune, og her kan du få et hurtigt overblik over alle de gode muligheder. EsbjergLive findes som app og som website.
 

Hjemmesiden EsbjergLive

På dette website kan du søge i kommunens foreninger, og du kan finde alle de events, der foregår i Esbjerg, Fanø og Varde Kommune. Hvis du selv er aktiv i en forening, eller selv arrangerer events, du gerne vil have markedsført, så besøg endelig vores indtastningsside her (link til Bliv en del af EsbjergLive).

Det er nu over 300 foreninger beskrevet på denne side, og knap 100 af dem har en mentor, som du bare kan ringe til, hvis du overvejer om det er den rigtige klub for dig.
 

Fritidsapp'en EsbjergLive

Når du bruger EsbjergLive som app kan du ud over foreninger og events også se over 800 beskrevne steder, som er værd at besøge i fritiden. Med app’en har du desuden den fordel, at du kan få vist alt ud fra, hvor tæt det er på dig (ud fra din telefons GPS). Derfor er app’en god at have med på farten, hvis du for eksempel skal finde en cafe, et godt sted at bade om sommeren eller en kælkebakke til børnene om vinteren. App’en findes også til tablet, og du kan downloade den i App Store og Google Play. Bare søg efter Esbjerg Live.
 

Hvem står bag?

Informationerne i EsbjergLive er indsamlet af kommunikationsafdelingen i Esbjerg Kommune, men de er langt fra kun kommunale tilbud. Faktisk præsenteres her også en lang række tilbud, der ligger uden for kommunen, for det vigtigste er jo at finde det rigtige til vores værdifulde fritid. Alle relevante fritidstilbud kan komme med, så kontakt os endelig, hvis du har tips og tricks eller synes, vi har glemt noget.
 

Ansvarsfraskrivelse

De præsenterede emner i app og på hjemmesiden har til formål at give brugerne overblik over de mange forskellige fritidstilbud, og er således ikke et kvalitetsstempel fra Esbjerg Kommune. Der er ikke tale om reklame for kommercielle tilbud, men Esbjerg Kommune ønsker at skabe overblik og synliggøre fritidsaktiviteter. Listerne er ikke en udtømmende oversigt over de enkelte emner, men kan løbende uddybes. Kommunikationsafdelingen i Esbjerg Kommune er ansvarlige for drift og vedligehold, og alle er velkomne til at henvende sig med forslag til tilføjelser eller justeringer.

Få dit indhold med

Hvis du selv ejer et sted, er aktiv i en forening eller arrangerer events, så husk at du gratis kan få beskrivelser vist her og i app'en EsbjergLive. 

Læs mere